Termes I Condicions

L’acceptació d’aquest document comporta que l’usuari:

– Ha llegit, entén i comprèn el aquí exposat.
– És una persona amb capacitat suficient per contractar. – Assumeix totes les obligacions aquí disposades.

1. CLÀUSULES GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Excepte estipulació particular per escrit, la realització d’una comanda a Can Xemeneies suposarà l’acceptació per part de l’USUARI d’aquestes condicions legals. Cap estipulació feta per l’USUARI podrà diferir de les de Can Xemeneies si no ha estat expressament acceptada per avançat i per escrit per Can Xemeneies.

2. PROCÉS DE RESERVES I PAGAMENT

El nostre sistema automàtic de càlcul de disponibilitat i preus li permetrà escollir l’apartament o casa que li interessa i realitzar immediatament el pagament on-line d’el 50% de el preu de l’lloguer.

Si no es pogués fer el pagament en un termini d’una hora la seva reserva queda automàticament anul·lada.

Confirmació de la reserva: Una vegada que el pagament de l’50% s’hagi realitzat, la reserva queda confirmada a l’instant i vostè rebrà immediatament un correu electrònic amb tots els detalls (direcció apartament, dades persona de contacte, dates etc.)

Seguretat en el pagament online: Can Xemeneies es compromet a protegir les dades dels USUARIS a l’màxim.

El 50% restant de la reserva es pagarà el dia de l’entrada o un dia abans.

fiances

De moment no s’ha de pagar cap fiança.

Entrades i sortides

L’allotjament es lliura net i amb tots els estris i parament de cuina. Les tovalloles de bany i els llençols per persona estan incloses.

A l’hora de sortida de l’allotjament una persona es personarà en el seu allotjament a l’hora pactada per comprovar l’estat de l’apartament i recollir les claus.

A l’hora pactada de sortida de l’allotjament, els inquilins han d’estar preparats i amb les maletes fetes i l’apartament recollit i net. Vostè ha de lliurar l’allotjament en les condicions que el va trobar a la seva arribada.

No s’admeten animals de companyia.

Responsabilitats el client

El client es compromet a respectar la normativa de la Comunitat. Durant les hores de descans de 22:00 a 9:00, no està permès fer servir els allotjaments amb fins de celebracions de festa, ni fer soroll. En cap cas està permès ocupar l’allotjament per més persones que les establertes en la seva capacitat màxima.

L’ús d’electricitat i aigua ha de ser racional. Quan l’aire condicionat està obert, no s’oblidin de tancar portes i finestres.

Els nens han d’anar sempre acompanyats pels seus pares i sota la seva responsabilitat.

La persona titular de l’contracte és la responsable de l’correcte comportament de tots els seus ocupants.

Can Xemeneies no es farà responsables de qualsevol dany directe o indirecte que es pugui ocasionar com a conseqüència de el mal ús de l’allotjament.

3. ANUL·LACIONS (DRET DE DESISTIMENT)

Can Xemeneies només acceptarà anul·lacions de reserva per escrit mitjançant e-mail: canxemeneiesrural@gmail.com

– Si la reserva s’anul·la abans dels 30 dies anteriors a la data d’arribada, Can Xemeneies tornarà a el client el 50% de la seva reserva.

– Si la reserva s’anul·la després dels 30 dies anteriors a la data d’arribada, l’import total de la reserva no serà reemborsat a el client (100%).

4. RECLAMACIONS

El nostre objectiu és que els nostres clients passin una agradable estada.

Si durant el període de lloguer es produís alguna avaria en les instal·lacions o aparells elèctrics, haurà d’avisar immediatament a Can Xemeneies per resoldre el més aviat possible aquestes incidències.

5. COMPETÈNCIA

L’usuari declara haver llegit, conèixer i acceptar les presents Condicions Generals en tota la seva extensió.

6. PREU I TERMINI DE VALIDESA DE L’OFERTA

Els preus aplicables a cada immoble són els publicats al lloc web. L’usuari assumeix que la valoració econòmica d’alguns dels serveis podrà variar en temps real. Els preus poden canviar diàriament mentre no es faci la reserva.

7. PROCÉS DE COMPRA

Cerca de l’immoble

La nostra web té un sistema de recerca per diferents paràmetres per a facilitar-li l’elecció del seu allotjament. Tipus de reserves:

Reserva amb confirmació immediata: Preu mínim de l’servei estipulat al web. Es podrà realitzar la reserva en línia i afegir els serveis extres que li convinguin.

Reserva (sol·licitud de compra)

Des de l’apartat Reserva en línia, es podrà consultar la descripció i característiques de l’allotjament, els serveis inclosos, els serveis opcionals (extres) i les condicions particulars.

El preu final es calcularà segons les dates d’entrada i sortida seleccionades, les persones allotjades (adults i nens) i els serveis extres escollits.

8. GARANTIES I DEVOLUCIONS

Conformitat dels serveis amb el contracte

1. Excepte prova en contrari, s’entendrà que els serveis són conformes amb el contracte sempre que compleixin tots els requisits que s’expressen a continuació, llevat que per les circumstàncies de el cas, algun d’ells no sigui aplicable:

a) S’ajusten a la descripció realitzada per Can Xemeneies.

b) Siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els serveis d’el mateix tipus.

c) Siguin aptes per a qualsevol ús especial requerit pel client, quan ho hagi posat en coneixement de Can Xemeneies.

d) Presentin la qualitat i prestacions habituals d’un servei de el mateix tipus que el client pugui fundadament esperar, tenint en compte la naturalesa d’aquest i, si escau, de les descripcions sobre les característiques concretes dels serveis fetes per Can Xemeneies.

e) Can Xemeneies descriu els detalls, les característiques tècniques i les fotografies dels immobles facilitades pels seus propietaris, de manera que no queda obligat per aquestes declaracions públiques.

2. No és procedent la responsabilitat per faltes de conformitat que l’usuari conegui o no hagi pogut ignorar.

Regles de la reparació o sustitucion de l’producte

La reparació i la substitució s’ajustaran a les següents regles:

Seran gratuïts per l’USUARI les despeses necessàries realitzades per solucionar la falta de conformitat dels serveis contractats.

Es duran a terme en un termini raonable i sense més inconvenients per al USUARI.

terminis

Excepte prova en contra, el lliurament s’entén feta el dia que figuri a la reserva.

9. Llei aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions es regiran o interpretaran d’acord amb la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert.

Obrir Xat
Obrir Xat
Hola, com puc ajudar-te?